Contact en meer

Zangstudio Saskia Huesmann
Binnenweg 10a
6955 AX Ellecom

Maak een afspraak

  Routebeschrijving Auto

  Vanuit Arnhem: neem vanaf knooppunt Velperbroek de A348 richting Zutphen en neem afslag De Steeg (nummer 3). Ga onderaan de afslag rechts en volg deze weg tot aan de stoplichten. Sla rechtsaf richting Ellecom. Na het passeren van de grens van de bebouwde kom van Ellecom is het de tweede afslag rechts, de Binnenweg. De zangstudio bevindt zich op nummer 10a, dit is het vierde huis aan de rechterkant.

  Vanuit Zutphen / Dieren: rijd over de grote weg door Dieren (de N348) en volg de borden Arnhem. Volg buiten Dieren de borden Ellecom. Bij het stoplicht sla je rechtsaf en rijd je Ellecom in. Neem meteen de eerste weg links (Hofstetterlaan) en daarna de tweede rechts. Dit is de Binnenweg. Rijd deze helemaal uit. De zangstudio bevindt zich bijna aan het einde van deze straat links.

  Afspraken en voorwaarden

  • In onderling overleg worden lesduur, frequentie en tijdstip afgesproken. Je kunt kiezen voor losse lessen of voor een strippenkaart van tien lessen.
  • Op elk gewenst moment kan worden begonnen met zanglessen, mits de docent ruimte heeft.
  • Alle tarieven zijn weergegeven inclusief 21 % BTW (alleen van toepassing bij volwassenen).
  • Annuleren of verzetten van een les moet minimaal 24 uur van te voren plaatsvinden, anders wordt de les in rekening gebracht.
  • Bij eventuele ziekte of verhindering van de docent wordt de leerling zo snel mogelijk op de hoogte gesteld via mail, telefoon of WhatsApp. Gemiste lessen door afzegging van de docent worden uiteraard niet in rekening gebracht.
  • Lessen afspreken, annuleren of verzetten kan via mail (info@saskiahuesmann.nl) of sms/WhatsApp (06 13 0930 44).
  • Losse lessen worden maandelijks per mail gefactureerd. Groepslessen worden aan een contactpersoon gefactureerd. Een strippenkaart wordt vooraf per mail gefactureerd. De vervaltermijn van de betalingen is 14 dagen.
  • Een strippenkaart is een jaar geldig en gaat in op de dag van de eerste les. Na dit jaar verloopt de kaart; restitutie van het lesgeld is niet mogelijk.
  • Je kunt een proefles aanvragen per mail (info@saskiahuesmann.nl). Een proefles duurt ongeveer 30 minuten en is gratis.
  • Zangstudio Saskia Huesmann kan niet aansprakelijk worden gesteld voor letsel van de leerling of verlies, diefstal of beschadiging van eigendommen van de leerling. Het betreden van de leslocatie is geheel op eigen risico.

  Fotografie

  Henriette Kok, Jan-Freerk Kloen, Karin Tiemessen en Floor Verdenius

  Privacyverklaring Zangstudio Saskia Huesmann