Vivat Vox Vetus

Hebt u jarenlang in koren gezongen? Hebt u altijd al willen zingen, maar is het er nooit van gekomen? Wilt u uw stem soepel houden en verder ontwikkelen? Vindt u het gezellig om elke week een uur samen te zingen?

Het 60+ koor Vivat Vox Vetus biedt die mogelijkheid. Onder mijn leiding repeteert het koor wekelijks en probeert het een klein optreden per jaar te geven. Het repertoire is breed, voornamelijk twee- en driestemmig en varieert van swingende canons, Franse chansons en Engelse popliedjes tot klassieke Duitse en Italiaanse stukken. Ook zingen we af en toe een Nederlands lied.

Plezier in zingen

Plezier in het zingen staat voorop, maar er wordt tijdens de repetities ook stevig gewerkt aan het instuderen van nieuwe stukken, muzikale afwerking en stemvorming. Na afloop praten we nog even gezellig na onder het genot van een kopje thee.

Repetities

De repetities zijn op donderdagmiddag van 14.15 tot 15.15 uur in multifunctioneel centrum De Oase (Ericaplein 1, Dieren). De prijs voor een seizoen (32 repetities) bedraagt € 200,00. U kunt gratis een proefrepetitie mee zingen. Er wordt gekeken of er plaats is in uw stemgroep. Als er plaats is in uw stemgroep kunt u ook midden in het seizoen instromen.