Zangles

Zangles voor iedereen

Wil je beter leren zingen? Wil je ontdekken of jouw stem buiten de badkamer net zo goed klinkt als daarbinnen? Heb je moeite met je koorpartijen? Heb je binnenkort een optreden? Of vind je het gewoon leuk om te zingen? Zangles bij Saskia helpt je je stem gezond te gebruiken en verder te ontwikkelen. Ook wordt gewerkt aan houding, uitstraling en muzikale expressie. Dat kan op elk niveau, met elke achtergrond en elk repertoire, maar altijd met plezier!

Zangstudio Ellecom

In haar zangstudio in Ellecom geeft Saskia les aan een groeiende groep leerlingen. Zij hebben zeer diverse achtergronden, muziekvoorkeuren en leeftijden: van jong tot al iets ouder, van popzangeres tot oratoriumkoorzanger en van "net begonnen" tot "ik zing al jaren". Wat voor leerling je ook bent, je kunt terecht in Ellecom.

Zangles, hoe werkt het?

De meeste leerlingen krijgen individueel zangles, maar het is ook mogelijk om blijvend of incidenteel in kleine groepen les te nemen. De lessen duren meestal 45 minuten, maar je kunt ook voor een zangles van 30 of 60 minuten kiezen. Je zingt de muziek van je eigen keuze en kunt daarbij gebruik maken van het uitgebreide muziekarchief van Saskia.

Proefles en tarieven

Wie een keer wil proberen of zangles iets voor hem of haar is, kan contact opnemen voor een gratis proefles. Neem voor de tarieven van zanglessen even contact op met Saskia.