Zangles voor iedereen

Wil je beter leren zingen? Wil je ontdekken of jouw stem buiten de badkamer net zo goed klinkt als daarbinnen? Heb je moeite met je koorpartijen? Heb je binnenkort een optreden? Of vind je het gewoon leuk om te zingen? Zangles helpt je jouw stem gezond te gebruiken en verder te ontwikkelen. Ook wordt gewerkt aan techniek, houding, uitstraling en muzikale expressie. Dat kan op elk niveau, met elke achtergrond en elk repertoire, maar altijd met plezier!

In mijn zangstudio in Ellecom geef ik les aan een groeiende groep leerlingen. Zij hebben zeer diverse achtergronden, muziekvoorkeuren en leeftijden. Van popzangeres tot oratoriumkoorzanger en van “net begonnen” tot “ik zing al jaren”. Wat voor leerling je ook bent, je kunt terecht in Ellecom.

Hoe werkt het?

De meeste leerlingen krijgen individueel zangles, maar het is ook mogelijk om blijvend of incidenteel in kleine groepen les te nemen. De lessen duren meestal 45 minuten, maar je kunt ook voor een zangles van 60 minuten kiezen. Je zingt de muziek van je eigen keuze en kunt daarbij gebruik maken van mijn uitgebreide muziekarchief.

Zangles voor kinderen

Vanaf ongeveer 9 jaar kunnen kinderen bij mij terecht voor zangles. Op een speelse manier worden liedjes geleerd en oefeningen gedaan. De creativiteit en de muzikale ontwikkeling worden op deze manier gestimuleerd. De lessen voor kinderen duren 30 minuten.

Proefles

Wie een keer wil proberen of zangles iets voor hem of haar is, kan een proefles volgen. De les is bedoeld om kennis te maken, om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken en om mijn manier van werken te ervaren. We doen een kleine stemtest door middel van een paar eenvoudige oefeningen en we werken aan een nummer, zelfgekozen of door mij uitgezocht. Je kunt het hele jaar door een proefles aanvragen. De proefles is gratis en duurt ongeveer 30 minuten.